Systemy zarządzania
Zapraszamy Państwa do uczestnictwa w szkoleniach otwartych z zakresu systemów zarządzania. Każdy z przedstawionych poniżej tematów, może być przeprowadzony na zasadzie szkolenia zamkniętego - u Klienta.
Szkolenia organizowane przez INGE, to nie tylko możliwość zdobycia specjalistycznej wiedzy branżowej z zakresu systemów i standardów bezpieczeństwa żywności ale również możliwość wymiany doświadczeń pracowników i właścicieli zakładów produkcji spożywczej z terenu całej Polski, a co najważniejsze wraz z naszymi trenerami przedyskutujecie i rozwiążecie Państwo problemy i wątpliwości jakie pojawiają się w codziennej pracy działów jakości. Trenerzy INGE zawsze znajdą czas na dyskusję z uczestnikami szkoleń - dlatego też staramy się aby grupy szkoleniowe nie przekraczały ilości 15 osób. Umożliwia to również lepszą obserwację każdego uczestnika szkolenia i bieżące pozyskiwanie informacji odnośnie percepcji i zrozumienia przekazywanych treści.
Przeszkoliliśmy już ponad 4 500 pracowników!
Zapraszamy do udziału w niżej wymienionych szkoleniach: